Τον Κακό σου. . . . . .και τον Καλό σου τον Καιρό!

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Οι Μάγκες

Όταν όλοι αυτοί οι "μάγκες" που καίνε ό,τι βρουν (ψευτόμαγκες και κότες είναι αφού φοράνε κουκούλες) άκουσαν ότι το παιδί σκοτώθηκε από μπάτσο, ΤΟΤΕ τους έπνιξε το δίκιο και τότε μας γίναν ψευτο-"απελευθερωτές" και "φιλελεύθεροι". Αλήθεια, όταν ακούμε ότι "ο τάδε παιδεραστής βίασε το τάδε αγοράκι" (πράγμα που έγινε πρόσφατα στο Ηράκλειο της Κρήτης και δεν ακούστηκε - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ προφανώς τόσο το θέμα - τότε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ όλοι αυτοί οι κουκουλοφόροι; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ όλοι αυτοί οι μάγκες της κλανιάς;

Κάψτε καραγκιόζηδες, κάψτε! Κάψτε και τα λίγα που έχουμε! Κάψτε πανεπιστήμια, κάψτε περιουσίες ανθρώπων, αναποδογυρίστε αυτοκίνητα, σπάστε μαγαζιά που έχουν πασχίσει μια ζωή κάποιοι να στήσουν... κάψτε πιθήκια, αφού νεάντερταλ είστε και σαν Έλληνες είμαστε η μόνη χώρα που γίνονται αυτά τα ξεφτιλίκια... ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ να έχουμε αυτά τα ζώα ανάμεσά μας!

Θάνατο στο δολοφόνο (αν δεν ήταν μπάτσος αλλά κανένας Αλβανός, δε θα'τρεχε μία σήμερα, έτσι;;; ), ανάπαυση στην ψυχή του 15χρονου... όπου πάει να'ναι καλά ο μικρός... Αλλά τον ΛΥΠΑΜΑΙ που έγινε ένα "σύμβολο" για την ΞΕΦΤΙΛΑ της χώρας μας... ΣΠΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΒΡΕΙΤΕ ΖΩΑ!

Καλύτερα να του ζητάμε συγγνώμη που ακόμα και μετά θάνατο τον χρησιμοποιούμε για να καταστρέψουμε τη χώρα μας στο όνομά του....

Ντρέπομαι που λέγομαι Έλληνας, για άλλη μια φορά...

Από το Facebook Του Δημήτρη Πετράκη

1 σχόλιο:

molemou είπε...

AFOU EIMASTE ENA MEGALO BOURDELA TI PERIMENES EUKERIA ZITOUSAN TA TSOXLANIA GIA NA TA SPASOUN;DEN TA KANANE AUTA EDO NA DIS TI TA GINOTANE OUTE GIK DEN TA KANANE: POTE EISE STO SPITI NA SE PARO TEL: